Aktualno

Aktualne novice

 

17.05.2022

 

Na žalost je zelo malo prijavljenih vzgojiteljev - novincev. Zato izobraževanje, ki smo ga za njih načrtovali v našem MPD v Punatu ne bo izvedeno. Bomo pa ga izvedli v MB - o terminih bodo vsi prijavljeni obveščeni osebno.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

II.izmena letovanja v MPD Frankopan Punat za leto 2022 je zasedena!

PRI PRIJAVAH OTROK IZBIRAJTE III., IV., V. ALI VI. IZMENO.

 

 

 

12.05.2022

ŠE SPREJEMAMO PRIJAVE ZA PROSTOVOLJCE V PEDAGOŠKIH EKIPAH LETOŠNJIH LETOVANJ!!!

 

Če te zanima delo z otroci, ob, v in na morju - potem se nam moraš pridružiti! Dobrodošle so predhodne izkušnje s pedagoškega področja, prav tako razna posebna znanja, ki si jih pripravljen deliti in prenesti na otroke (ples, poznavanje športov, igranje instrumenta, razna likovna ustvarjanja, oblikovanje lesa, izdelovanje...) niso pa pogoj. Pogoji so naslednji:
- polnoletnost,

    - želja in pripravljenost delati z in za ljudi, predvsem z otroci,

         - sposobnost delati v skupini in za skupino,

               - pripravljenost se naučiti, kaj novega,

                   - srčnost.

Za nove prostovoljce načrtujemo usposabljanje v Punatu (4. in 5.6.), ker je to v kratkem, je skrajni čas za prijavo !!! Drugače se usposbljanja ne boš mogel udeležiti.

Več informacij o delu vzgojitelja na letovanju in prijavi pa si preberi v zavihku "VZGOJITELJI". Prijavnico pa najdeš tudi tukaj:

 

/Portals/0/prijavnica%20vzgo%202022_1.pdf 

 

 

 

 

23.03.2022

 

Ob pogledu skozi okno, na spomladansko sonce, vam misli verjetno že malce uhajajo tudi v poletje, na morje... Ampak malo bo treba še počakati! Lahko pa si ogledate umetnine, ki so nastale lansko poletje v Punatu, na  poletnih likovnih delavnicah letovanja otrok.

                                                             RAZSTAVA POLETNIH UMETNIN,  PUNAT2021

 

bo ponovno na ogled.  Sedaj v SUPERNOVI MARIBOR, med 28.03. in 09.04.2022.

 

Vsi vljudno vabljeni!

 

 

 

10.03.2022

 

Nadaljujemo z Razstavo poletnih umetnin, Punat 2021.  

 

Od ponedeljka, 14.03. do sobote, 19.03.2022,

                                                              bo postavljena na ogled

v trgovskem centru Mercator Tabor, na Ulici Eve Lovše, Maribor.

 

Vabljeni vsi, ki si želite malo poletnih utrinkov vnesti v prihajajočo pomlad! Pridite in si oglejte, kaj so ustvarili mladi umetniki na likovnih delavnicah tekom lanskoletnega letovanja v Punatu. Če vam bo kakšna risba ali slika všeč, si jo na promocijski stojnici rezervirajte s vpisom na listo rezervacij in po končani razstavi jo boste lahko prevzeli, pri nas v pisarni za letovanje, na sedežu RKS-OZ MB.

Na mestu Razstave lahko dobite tudi informacije o samem letovanju, Prijavnico za letovanje otrok ali prostovoljcev - vzgojiteljev,...

LEPO VABLJENI!

 

 

 

28.02.2022        VABILO

 

Za otvoritev zbiranja prijav, tako otrok, kot prostovoljcev, smo v RKS - OZ Maribor pripravili Razstavo poletnih umetnin, Punat 2021

Lepo povabljeni VSI, da si ogledate risbe in slike, ki so jih otroci ustvarili v likovnih delavnicah 2., 4. in 6. izmene lanskoletnega letovanja. Razstava poletnih umetnin se bo odvijala v razstavnem prostoru Europarka (v nadstropju nakupovalnega centra), med 01.03. in 05.03.2022.

 

Pridite in si oglejte ustvarjalnost naših mladih umetnikov. Če vam bo kakšna umetnina všeč ter si jo boste zažellei imeti, pa jo lahko po zaključku razstave in ob simboličnem prostovoljnem prispevku, dvignete na upravi združenja. Vse zainterresirane vabimo, da se na razstavnem prostoru vpišete na listo, mi pa vas bomo po zaključku razstave kontaktirali.

 

Na razstavi bo možno izvedeti tudi termine izmen v novi sezoni, izvedeti kakšno informacijo od vzgojiteljev, ki so tamkaj bili lani ter dobiti prijavnico. Namenite torej kakšno urico zimskih počitnic obujanju spominov na lanske poletne počitnice ter nas obiščite na Razstavi poletnih umetnin. Se vidimo.

 

 

25.02.2022

Se še spomnite lanskega poletja? Vseh sončnih in morskih doživetij? Vsem, ki ste že bili kdaj z nami in tudi vsem, ki še boste, sporočamo, da se z vsemi močmi pripravljamo na novo sezono letovanja v našem Mladinsko počitniškem domu Frankopan v Punatu!