Aktualno

Aktualne novice

4.6.2021

Če bodo zaradi epidemioloških razmer, v času odhoda in samega letovanja vaše izmene, potrebni dodatni ukrepi, postopki ali potrdila, vas bomo o tem obvestili preko kontaktov, ki ste jih dali ob prijavi. Kajti tudi za nas in naše letovanje, veljajo isti ukrepi, tako Slovenske, kot Hrvaške države, o prehodu meje.

 

3.6.2021

 

- Starši, ki želite uveljavljati sofinanciranje posameznih občin - pohitite - sredstva bodo kmalu pošla (odvisno od občine, različno)!

 

 

- II.izmena je polna. Prosimo ne prijavljajte več otrok v ta termin (06.07.- 16.07.2021).

 

 

- Za vsakega otroka, ki želi letovati, mora biti izpolnjena in s strani staršev podpisana Prijava na letovanje v Punatu 2021. Zdravstvene napotitve (obrazci, ki jih imajo in izpolnjujejo zdravniki), so le priloga k Prijavi!

 

 

26.05.2021

- Predšolska izmena je polna. Prosimo ne prijavljajte več otrok v ta termin (26.06. - 06.07.2021).

- Starše že prijavljenih otrok (vseh izmen) prosimo, da če želijo uveljavljati regresiranje s strani občine, čim prej pošljejo dokazila!

 

23.04.2021

Z večino občin našega OZ že imamo sklenjene dogovore o postopku in višini sofinanciranja občin - več o tem si preberite na strani "PRIJAVA".

 

 

24.3.2021

SOFINANCIRANJE OBČINE MARIBOR:

Če ste iz občine Maribor in želite uveljavljati sofinanciranje občine za socialno ogrožene družine, nam pošljite zadnjo, veljavno odločbo CSD o otroškem dodatku (z elektronsko ali klasično pošto)

 

ZDRAVSTVENE NAPOTITVE NA LETOVANJE:

Mariborski pediatri že pišejo Zdravstvene napotitve otrok na letovanje. Kontaktirajte jih!

 

 

2.3.2021

smileySprejemanje prijav na letovanje, tako za otroke, kot tudi za prostovoljce - vzgojitelje, je v teku (elektronska in klasična pošta) ...

   ( Več o tem na strani "Prijava" in "Vzgojitelji")

 

1.3.2021

Prva objava ... nova stran Aktualno