Prijava

Starše vabimo k prijavi svojih otrok na počitnice na morju v sezoni 2021

Dragi otroci in starši,

obveščamo vas, da so priprave na novo sezono letovanja v Punatu v polnem teku. Pripravljamo vse, da kljub epidemiološko nestabilnim razmeram, izpeljemo 66. sezono letovanja v našem MPD Frankopan, v takšni obliki, kot smo je navajeni, le z prilagoditvami, ki dodatno čuvajo zdravje naših mladih in malo manj mladih letovalcev.

 

V MPD Punat letujejo otroci iz različnih krajev Slovenije. Zato prijave otrok starši urejajo glede na občino stalnega bivališča otroka v različnih Območni združenjih RKS:

 

V RKS-OZ Maribor  
vpisujemo otroke iz občin: Mestna občina Maribor, Duplek, Hoče-Slivnica, Kungota, Lovrenc na Pohorju, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Starše in Šentilj.

Če ste iz naštetih občin je prijavnica za vaše otroke objavljena na spodnji povezavi. Ko bodo razmere dopuščale pa bodo na razpolago tudi v OŠ, vrtcih.

PRIJAVNICA ZA LETOVANJE OTROKA 2021.pdf

 

Vse zainteresirane vabimo k oddaji prijavnice na letovanje. Prosimo vas, da si jo prenesete preko linka zgoraj, natisnete in V CELOTI IZPOLNITE S POTREBNIMI PODATKI. Nato prijavnico skenirajte in nam jo v pdf. formatu posredujte na elektronski naslov letovanje@rkmb-drustvo.si. NE pošiljajte nam fotografij prijavnic – kajti le teh ne moremo upoštevati. Prijavnice zaradi epidemioloških razmer sprejemamo zgolj preko elektronske in navadne pošte!

 

Na javnem razpisu ZZZS za organizatorje zdravstvenih letovanj, smo bili izbrani. Zato lahko, pri otrokovem izbranem zdravniku, urejate tudi zdravstveno napotitev otroka na letovanje .

Dogovarjamo se tudi za sofinanciranje občin, ko bo potrjeno vas obvestimo.

 

V RKS-OZ Lenart, Nikova 9, 2230 Lenart, tel.št.: 02/720-72-72;
vpisujejo otroke iz občin: Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana v Slov. goricah, Sveti Jurij v Slov. goricah, Sveta Trojica v Slov. goricah. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Lenart.

 

V RKS-OZ Ormož, Ptujska 8/F, 2270 Ormož, tel.št.: 02/741-70-50;
vpisujejo otroke iz občin: Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Ormož.

 

V RKS-OZ Ptuj, Natašina pot 1/a, 2250 Ptuj, tel.št.: 02/749-40-40;
vpisujejo otroke iz občin: Cirkulane, Desternik, Dornava, Gorišnica, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Majšperk, Markovci, Podlehnik, Sveti Tomaž, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale in Ptuj. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Ptuj.

 

V RKS-OZ Slovenska Bistrica, Partizanska 21, 2310 Slov. Bistrica, tel.št.: 02/805-01-60
vpisujejo otroke iz občin: Makole, Oplotnica, Poljčane in Slovenska Bistrica. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Slovenska Bistrica.

 

V RKS-OZ Mežiške doline, Prežihova 24, 2390 Ravne na Koroškem, tel.št.: 02/875-00-70
vpisujejo otroke iz občin: Mežica, Prevalje, Ravne na Koroškem in Črna na Koroškem. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Mežiške doline. Otroci iz tega območja bodo v letu 2021 predvidoma letovali v času 3. izmene!

 

V RKS-OZ Dravograd, Trg 4. julija 7, 2370 Dravograd, tel.št.: 02/877-00-20, int.:4020
vpisujejo otroke iz občine Dravograd. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Dravograd. Otroci iz tega območja bodo v letu 2021 predvidoma letovali v času 5. izmene!

 

V RKS-OZ Radlje ob Dravi, Mariborska 7, 2360 Radlje ob Dravi, tel.št.: 02/887-30-52
vpisujejo otroke iz občin: Radlje ob Dravi, Vuzenica, Muta, Podvelka in Ribnica na Pohorju. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Radlje ob Dravi. Otroci iz tega območja bodo v letu 2021 predvidoma letovali v času 5. izmene!

 

V RKS-OZ Litija, Trg na stavbah 1, 1270 Litija, tel.št.: 02/896-37-30
vpisujejo otroke iz občin: Litija in Šmartno pri Litiji. Otroka prijavite z izpolnjeno prijavnico v RKS-OZ Litija. Otroci iz tega območja bodo v letu 2021 predvidoma letovali v času 2. izmene!

 


Za informacije o vpisu za otroke iz ostalih občin, ki niso bile navedene zgoraj, se obrnite na RKS-OZ Maribor!